Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ηρακλή μετά την ήττα από τον Ιωνικό Νίκαιας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δυστυχώς για εμάς δεν ήταν το παιχνίδι που θέλαμε. Είχαμε πει ότι από σήμερα ξεκινάμε μια προσπάθεια καινούργια ένα μίνι πρωτάθλημα και σε αυτό το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνουμε είναι να αλλάξουμε το πρόσωπο μας. Να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί πιο σκληροί και με καλύτερες συνεργασίες για να παίρνουμε πράγματα από πολλά παιδιά. Δεν είναι δικαιολογία ότι είμαστε λίγο διάστημα μαζί η εικόνα των προπονήσεων ήταν τέτοια που μας έκανε πιστέψουμε ότι έχουμε αλλάξει αρκετά πράγματα.

Δεν το πετύχαμε ειδικά στην άμυνα στο ένας εναντίον ενός, δεν ήμασταν καλοί και από εκεί ξεκίνησε ένα εύκολο σκοράρισμα για τον Ιωνικό στο πρώτο ημίχρονο που του έδωσε ψυχολογία. Στο δεύτερο ανεβάσαμε την πίεση προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι στο τέλος του παιχνιδιού η επικοινωνία των παικτών δεν ήταν καλή, κάποιες αλλαγές δεν γίνανε.

Είναι πολύ δυσάρεστο το αποτέλεσμα από την άλλη όμως πιστεύω ότι στο επόμενο διάστημα με πολύ σκληρή δουλειά η ομάδα θα βελτιωθεί και μπορέσει να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.

Εμείς κάναμε μια αλλαγή γιατί ο παίκτης απαιτούσε έντονα να φύγει. Πλέον δεν έχουμε άλλη επιλογή πρέπει να αλλάξουμε εμείς. Η ομάδα θέλει ψυχολογικό ανέβασμα έγιναν κάποια γεγονότα όμως από την πρώτη μέρα που ήρθα επέμενα ότι πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω. Περίμενα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στις διεκδικήσεις»

Σχετικά άρθρα