Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τη μέχρι τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό και τόνισε στην κάμερα της bwin για τη διάκριση του MVP Δεκεμβρίου, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, ότι δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στην αρχή.

«Νομίζω πως έχω προσαρμοστεί καλά. Στην αρχή είχα δυσκολευτεί, παρότι ήμουν χρόνια στην ομάδα και προσπαθούμε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο από την αρχή της σεζόν. Όλες οι νίκες είναι πολύ σημαντικές. Κάθε μια είναι ένα λιθαράκι για τον στόχο μας. Έχει χρόνο η Ευρωλίγκα. Πιστεύω στην ομάδα. Παρότι ο κόσμος λείπει, ο κόσμος, θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσουμε και αν τελειώσουμε τη δουλειά.

Είμαι καλός και στην δημιουργία και στην εκτέλεση. Κάποιες φορές το κάνω καλύτερα και κάποιες χειρότερα. Το βασικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Η απουσία του κόσμου είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς, καθώς παίζουμε ε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο χωρίς τους φιλάθλους μας κάνει δύσκολη τη ζωή. Θέλουμε την υπομονή και την στήριξή τους, έστω από την τηλεόραση, γιατί νιώθουμε την στήριξή τους και την ώθηση που μας δίνει».

Σχετικά άρθρα