Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους τελικούς της Basket League, κάνοντας το 3-0 επί του ΠΑΟΚ μετά το 75-54 στο ΣΕΦ.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Σλούκας τόνισε ότι ο τελικός της Euroleague ανήκει στο παρελθόν και έθεσε ως βασικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής γκαρντ:
«Δύσκολη ήττα από την Ρεάλ, προσωπικά την έχω αφήσει πίσω. Συγκινητική η παρουσία του κόσμου. Φαίνεται ότι αναγνωρίζει τους κόπους μας όλη την σεζόν.
Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός στόχος. Σήμερα δείξαμε καλό πρόσωπο. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας, ευελπιστώ σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα μας παίξει ζώνη ο αντίπαλος, είναι στο χέρι μας να δώσουμε απαντήσεις σε κάθε μορφή άμυνας που θα συναντήσουμε.
Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, αν και άνοιξαν όλα τα ματς ήταν ανταγωνιστικά. Ο κόουτς Τακιανός έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του από πέρσι. Τους εύχομαι καλή τύχη στον μικρό τελικό».