Ο Κώστας Σλούκας, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βαλένθια (90-73) στο ΟΑΚΑ, δήλωσε τα εξής:

Για το αν βάζει ο ίδιος τον πήχη ψηλά για τον εαυτό του: “Πάντα. Από μικρός βάζω τον πήχη ψηλά. Υπάρχουν απαιτήσεις της ομάδας για μένα. Για μένα δεν ήταν εύκολο σε μια ομάδα με 12-13 καινούργιους παίκτες και προπονητή, σιγά σίγα βρίσκουμε τους αυτοματισμούς μας και παίζουμε σε υψηλό τέμπο κάτι που ήταν ζητούμενο της διοίκησης και του προπονητή, γι’ αυτό και αποκτήθηκαν ποιοτικοί παίκτες. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους. Θέλουμε να πάμε στα πλέι οφ και να πλασαριστούμε όσο πιο καλά μπορούμε για να μπορέσουμε να πάμε στο Final – Four”.

Για το ότι ο Αταμάν έχει πει ότι ο ίδιος είναι ένας από τους λόγους που πήγε στον Παναθηναϊκό και τη σχέση τους: Έχουμε πολύ καλή σχέση, υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Η πορεία του είναι μεγάλη, υπάρχει σεβασμός. Είμαστε αντίπαλοι πολλά χρόνια. Τον είδα να παίρνει την Εφές από τα χαμηλά στην κορυφή της Ευρώπης. Βγάζει υγεία ο Παναθηναϊκός. Θα κάνουμε στο ταμείο το τέλος του τι έχουμε καταφέρει.

Για το πότε πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα παίζει το μπάσκετ των δυνατοτήτων του: “Δεν μπορώ να το προβλέψω. Γίνονται βήματα μπροστά. Δείτε που ήμασταν πριν από ένα μήνα. Ο κόουτς είναι απαιτητικός. Δεν υπάρχει εφησυχασμός. Συνεχίζουμε. Είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε”.

Για το ότι ο Αταμάν πιστεύει αρκετά για το Final – Four: “Ο κόουτς είναι υπεραισιόδοξος. Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει, πιστεύω να βρεθεί στα πλέι οφ και εκεί θα παίξει τα ρέστα του”.

Για τη συνέχεια: “Έχουμε περίεργο παιχνίδι στη Ρόδο και μετά στην Παρτιζάν. Είναι κρας τεστ, αν κερδίσουμε είναι δείγμα του ότι η ομάδα βαδίζει καλά. Είναι ένας μαραθώνιος”.

Σχετικά άρθρα