Ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στα ερχόμενα ματς κόντρα στη Μονακό για τα πλέι οφ της Euroleague μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Λάρισα.

Για το παιχνίδια με τη Μονακό: «Όλη η ομάδα ζει και αναπνέει για το ματς της Μεγάλης Τετάρτης. Η ομάδα μετά από χρόνια είναι και πάλι στα πλέι οφ. Παίζουμε καλό μπάσκετ και βγάζουμε συγκέντρωση. Δεν πρέπει να το πετάξουμε αυτό».

Για το αν υπάρχει χαλάρωση με το πλεονέκτημα έδρας: «Δεν υπάρχει χαλάρωση. Υπάρχει πίεση και άγχος. Ο Ολυμπιακός ζει και επιβιώνει μόνο με τίτλους. Το ότι πήραμε το Κύπελλο δεν σημαίνει κάτι. Θέλουμε και το Φάιναλ-Φορ».

Για το αν είναι η τέλεια η επιστροφή του ίδιου στον Ολυμπιακό: «Είμαστε στο 2022 και είναι μία πολύ καλή χρονιά για εμάς. Μην ξεχνάμε τις θυσίες που έχουν κάνει για αυτό το πλεονέκτημα. Η Μονακό είναι μία ομάδα που δεν έχει άγχος. Μία ομάδα που παίζει για πρώτη φορά στην Eυρωλίγκα. Δεν έχουμε βάρος. Θα είναι μία γιορτή με τον κόσμος και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Για το αν ο Ολυμπιακό θέλει το Φάιναλ-Φορ: «Είμαστε πεινασμένοι πιο πολύ από ποτέ. Ο Ολυμπιακός έχει χρόνια να βρεθεί στο Φάιναλ-Φορ. Κάναμε καλή σεζόν και έχουμε μοναδική ευκαιρία να πάμε στο Βελιγράδι. Δεν υποτιμώ τη Μονακό, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι δύσκολα θα χάσουμε».

Για τα κλειδιά των παιχνιδιών με τη Μονακό: «Η άμυνα και η κυκλοφορία της μπάλας και ποιος το θέλει περισσότερο. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζουν ρόλο οι τακτικές, αλλά οι αποφάσεις των παικτών».

Σχετικά άρθρα