Ο Κώστας Σλούκας έκανε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο σημειώνοντας 25 (!) πόντους και ολοκλήρωσε τον 5ο τελικό με 29, ενώ μετά το τέλος του αγώνα επιτέθηκε κατά του Ολυμπιακού, λέγοντας «Ευχαριστώ Αγγελόπουλους-Μπαρτζώκα για αλαζονεία, έλλειψη σεβασμού και απαξίωση-Μου άνοιξαν μια πόρτα».

Δεν έμεινε όμως εκεί και αναφέρθηκε και στην εθνική ομάδα τονίζοντας πως είναι προβληματισμένος αλλά και στενοχωρημένος από συμπεριφορές παικτών με τους οποίους πιθανώς θα είναι συμπαίκτες στην «επίσημη αγαπημένη» ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά, ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος δεν έχει προκαλέσει ποτέ κανέναν.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού:

«Είμαι πολύ προβληματισμένος και στενοχωρημένος, κυρίως από συμπεριφορές παικτών που πιθανώς θα είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική. Για εμένα υπάρχει ένας κανόνας. Δεν επιτίθεμαι ηθικά και εξωαγωνιστικά, κυρίως σε Έλληνες. Τον Κάναν δεν τον ανταγωνίζομαι, θα μιλήσω κι εγώ μαζί του. Προφανώς με πειράζουν συμπεριφορές από παίκτες που θα είμαστε μαζί μετά από 4-5 ημέρες.

Υπήρξαν κι άλλες δηλώσεις παικτών πριν από μερικούς μήνες, εξωγηπεδικές δηλώσεις. Έχω στο κινητό μου αρκετά μηνύματα απολογητικά. Τι σημαίνει αυτό. Προφανώς είμαι εύκολος στόχος στον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά το μήνυμα το απολογητικό που έρχεται, είναι προσωπικό. Εμένα αυτά δεν μου αρέσουν.

Δεν έχω προκαλέσει ποτέ κανέναν, είμαι καθαρός, στο γήπεδο δεν προκαλώ, αλλά αν με προκαλέσουν, έχω κι εγώ εγωισμό. Γενικότερα δεν ασχολούμαι. Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος προβληματισμός για εμένα. Και θα σας πω και κάτι άλλο. Η Εθνική για εμένα δεν είναι απλά μία απόφαση, μία αγάπη. Εθνική ήμουν από τα 11, με πήγαινε ο μπαμπάς μου, που έχει πεθάνει, στα κλιμάκια με χαρά για να φορέσω μπλουζίτσα μπλε από τα 11. Καταλαβαίνω τι σημαίνει Εθνική, είναι πολύ στενάχωρα αυτά που έχουν γίνει στους τελικούς. Η απογοήτευσή μου είναι πολύ μεγάλη».

Σχετικά άρθρα