Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο Μονακό, την παρουσία του Γιαννακόπουλου στις εξέδρες αλλά και τον κόσμο που στήριξε την ομάδα.

Απόσπασμα από τα όσα ανέφερε στην «Magic Euroleague» του «SDNA»:

Για το τι σχεδιάστηκε στην τελευταία φάση: «Σχεδιάστηκε να επιτεθεί ο Ντίνος, όπως ακριβώς και έγινε και να κοιτάξει μετά τις εξτρά πάσες. Έκανε μια εξαιρετική κίνηση, το μισό καλάθι ανήκει στον Ντίνο, ο οποίος είχε την υπομονή να δώσει την μπάλα στον ελεύθερο παίκτη για να έχουμε μια καλή επιλογή στο τέλος. Τώρα αν έμπαινε η όχι, ήταν η σωστή επιλογή. Ο Γκριγκόνις έχει την ικανότητά και μας έφερε ένα μεγάλο διπλό».

Για το τι δίνει αυτό το μεγάλο διπλό στην ομάδα: «Ψυχολογία σίγουρα γιατί είχαμε χάσει αρκετά παιχνίδια στο τέλος και στην παράταση τα οποία μπορούσαμε να πάρουμε. Η Μονακό είναι σιγουρά μια διεκδικήτρια των play-offs και του Final-4 και είναι μια πολύ μεγάλή νίκη εδώ μέσα».

Γιαννακόπουλος: «Να πάρουμε Μίτσιτς, Ταβάρες, Χεζόνια, Βεζένκοφ και…»

Για την νίκη που επετεύχθη μπροστά στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Αν δεν κάνω λάθος ήταν πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια που βρέθηκε δίπλα για να στηρίξει την ομάδα, γιατί γενικότερα στήριζε την ομάδα. Έχει ειδικό βάρος για εμάς γιατί συμβολίζει την επιστροφή του εκτός παρκέ και εντός παρκέ».

Σχετικά άρθρα