Ακριβώς έναν χρόνο μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Σλούκας παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο SDNA, μιλώντας για όλους και όλα.

Μεταξύ άλλων, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είπε:

«Το οικονομικό ήταν το τελευταίο, σε μέσες άκρες το γνώριζα. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο υπήρχε κρούση. Είμαι Έλληνας, έχω κάποια αξία που ο Παναθηναϊκός τον αναγνώρισε. Ήθελα να μπω απέναντι στην παλιά μου ομάδα για τους λόγους που είπα μετά το Game 5.

Για μένα το κίνητρο είναι το περισσότερο. Όταν έφυγα από τη Φενέρ είπα θα πάω στον Ολυμπιακό και έχασα χρήματα. Είχα πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης με πολλά περισσότερα χρήματα.

Από τον Ιούνιο έρχονταν προτάσεις (Μονακό, Μπαρτσελόνα) αλλά εγώ περίμενα τον Ολυμπιακό. Δεν επικοινώνησαν μαζί μου γρήγορα. Ήμουν κοντά με τη Φενέρ, Όταν είδα ότι ο Ολυμπιακός δεν καιγόταν να με κρατήσει για να το πω και κόσμια, το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Μέχρι και σπίτι κοιτούσα.

Την Πέμπτη που αποφάσισα να παω στον Παναθηναϊκό είπα ότι ήταν το πεπρωμένο μου. Με ενδιάφερε να αποδείξω σε όλους ότι δεν είμαι πρώην παίκτης και δεν αξίζω συμπεριφορές τέτοιες».

Σχετικά άρθρα