Ο Κώστας Σλούκας δήλωσε πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον εμπιστεύτηκε παραπάνω κόντρα στην Αναντολού Εφές και ο ίδιος τον αντάμειψε. «Είμαι ένας από τους ηγέτες της ομάδας» σημείωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη ΝΟVA:

Για το νικητήριο σουτ: «Η αλήθεια είναι ότι με είχε καταβάλει η κούραση. Έκανε ένα λάθος, αλλά δεν σκέφτηκα κάτι παραπάνω από το να κερδίσουμε. Έκανα ένα ντράιβ, είδα τον ΜακΚίσικκ. Ήταν μεγάλη η πάσα του ΜακΚίσικ γιατί συνήθως οι παίκτες κοιτούν να σουτάρουν, αλλά έδωσε πάσα. Έκανα προσποίηση στον Μοερμά και ευστόχησα. Κάποια θα μπουν και κάποια όχι».

Για το πως νιώθει να παίρνει το τελευταίο σουτ: «Δεν έχω άγχος στο τελευταίο σουτ. Το έχω δουλέψει. Πρέπει να πάρεις την καλύτερη επιλογή και στην καλύτερη θέση. Το σημαντικό είναι αυτό. Γιατί το σουτ της τελευταίας επίθεσης δεν ήταν καλό. Ένιωθε ζεστός ο Ντόρσεϊ και το πήρε, αλλά δεν ήταν καλό».

Για το αν είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού: «Η αλήθεια είναι ότι έχω δουλέψει πολύ. Προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι τον χρόνο που μου δίνει ο προπονητής και σήμερα τον αντάμειψα. Όλοι γνωρίζουν τις δυνατότητές μου. Δεν είμαι μόνο εγώ ηγέτης, υπάρχουν πολλοί στην ομάδα».

Σχετικά άρθρα