Ο Κώστας Σλούκας παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη στο ”Open TV” και σχολίασε το καλοκαίρι του φλερτ με τον Ολυμπιακό και τους λόγους που δεν έγινε η μεγάλη επιστροφή του, ενώ αναφέρθηκε στο νέο του συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Τι είπε επίσης για την Εθνική Ομάδα;

Αναλυτικά τα λόγια του διεθνή γκαρντ:

Για την Εθνική και τη πορεία της στη Κίνα: ”Δε αξίζαμε αυτό το τέλος, στέκομαι στο ματς με τη Βραζιλία και το +17. Μας στοίχισε. Με στενοχωρεί που είμαστε εκτός μεταλλίων. Μου έχει μείνει απογοήτευση, γιατί δεν μπορούσα να ήμουν αυτός ήθελα να είμαι, γιατί όλοι περίμεναν από εμένα. Όσο βαστάνε τα πόδια μου θα είμαι στην Εθνική. Γιατί είναι πάνω από όλα”.

Για τη Φενέρ και την απόφασή του να συνεχίσει εκεί: ”Έκανα τη καλύτερη δυνατή επιλογή στη καριέρα μου. Έχει αφήσει πικρή γεύση η περσινή χρονιά, γιατί το φινάλε ήταν αυτό δεν θέλαμε και δεν μας άρμοζε. Είναι το υψηλότερο κίνητρο να είμαι σε μία ομάδα με αυτούς τους παίκτες και προπονητή”.

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι: ”Υπήρχε πρόταση. Δεν υπήρχε το ενδιαφέρον που γράφτηκε και αναφέρθηκε, αλλά υπήρχε. Φτάσαμε σε ένα σημείο που έδειξαν ότι ενδιαφέρονται. Και από άλλες ομάδες. Αλλά το καλύτερο για μένα ήταν να μείνω στην ομάδα”.

Για τους λόγους που τον έκαναν να ανανεώσει με τη Φενέρ: ”Είναι πολλοί οι λόγοι. Έχω ματώσει για να γίνω αυτός που είμαι, όλοι το αναγνωρίζουν. Έχω εξαιρετική σχέση με όλους. Ο μεγαλύτερος λόγος είναι ο κόουτς Ομπράντοβιτς, τον οποίο εμπιστεύομαι και σέβομαι απεριόριστα”.

Για το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα: ”Αυτή τη στιγμή, δεν το σκέφτομαι. Νιώθω δικαιωμένος για την απόφασή μου να φύγω πριν 4 χρόνια. Έχω βελτιωθεί. Έχω πάρει τίτλους. Το μυαλό μου είναι εδώ και όχι στο να γυρίσω, δύσκολα θα γίνει αυτό”.

Σχετικά άρθρα