Σοκ για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς ο πρωτότοκος γιος του, Μπρόνι Τζέιμς, (στις 6 Οκτωβρίου γίνεται 19 ετών) υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια προπόνησης τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, όπως αποκαλύπτει το TMZ Sports και, σύμφωνα μάλιστα με την ίδια πηγή, ήταν αναίσθητος την ώρα της διακομιδής στο νοσοκομείο.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η κλήση για άμεση βοήθεια έγινε στις 9.26 το πρωί της Δευτέρας από το αθλητικό κέντρο του University of Souther California, κολέγιο στο οποίο θα είναι αθλητής/φοιτητής την επόμενη σεζόν.

Η επίσημη θέση της οικογένειας μέσω εκπροσώπου αναφέρει: «Χθες, στη διάρκεια προπόνησης, ο Μπρόνι Τζέιμς υπέστη καρδιακή προσβολή. Το ιατρικό επιτελείο ήταν σε θέση να περιθάλψει τον Μπρόνι και να τον πάει στο νοσοκομείο. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση κι εκτός της ΜΕΘ.

Ζητούμε τον σεβασμό και την ιδιωτικότητα της οικογένειας και ενημερώνουμε πως θα παρέχουμε νεότερη ενημέρωση, μόλις υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Ο ΛεΜπρον και η Σαβάνα αισθάνονται την ανάγκη να στείλουν δημόσια τις βαθύτερες ευχαριστίες και την εκτίμηση προς το ιατρικό επιτελείο του USC και το αθλητικό τμήμα για την σπουδαία δουλειά και την αφοσίωση στην ασφάλεια των αθλητών τους».

Σχετικά άρθρα