Πολύ άσχημη εξέλιξη για την Εθνική ομάδα πριν από την έναρξη των υποχρεώσεών της στο Μουντομπάσκετ, καθώς ο Ντίνος Μήτογλου τραυματίστηκε και αποφασίστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Ο πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού χτύπησε το μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, όμως δεν είχε ενοχλήσεις και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ωστόσο έδειξαν πως έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα, με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής να μιλήσει με αυτό του τριφυλλιούκαι να αποφασιστεί ο παίκτης να προφυλαχθεί και να γυρίσει στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι ο Μήτογλου δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κάποιον άλλον στο ρόστερ της «Γαλανόλευκης» , αφού έχει παρέλθει η σχετική προθεσμία.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Ντίνος Μήτογλου υποβλήθηκε σε πλήρη απεικονιστικό έλεγχο μετά από τραυματισμό του σε φάση προπόνησης της Εθνικής Ανδρών και όπως προέκυψε έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα βάσης μικρού δακτύλου στο αριστερό χέρι. Ο Μήτογλου μετά από αυτή την εξέλιξη δεν είναι στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρη Ιτούδη».

Σχετικά άρθρα