Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον Ντανίλο Γκαλινάρι, καθώς έπειτα από περαιτέρω εξέταση διαπιστώθηκε πως υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Ο Ιταλός αστέρας τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Γεωργία για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αποτέλεσμα να χάσει το Ευρωμπάσκετ.

Φυσικά αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει σοκ στις τάξεις των Σέλτικς αλλά και της Εθνικής Ιταλίας. Να σημειωθεί πως ο Γκαλινάρι είχε υποστεί τον ίδιο τραυματισμό και το 2013.

Ο ίδιος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις αναφορικά με τον σοβαρό τραυματισμό του: «Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμένα, καθώς έμαθα το μέγεθος του τραυματισμού μου. Αυτό το άθλημα σημαίνει τα πάντα για εμένα και να μην μπορώ να είμαι στο παρκέ με τους συμπαίκτες μου στους Σέλτικς πονάει.

Σκοπεύω να δώσω ό,τι μπορώ στον οργανισμό των Σέλτις και στους συμπαίκτες μου, ενώ κυνηγούν τον τίτλο. Θα δουλέψω ακούραστα με το σταφ των Σέλτικς για να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Εκτιμώ την υποστήριξη από τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου και ολόκληρη την οικογένεια του NBA».

Σχετικά άρθρα