Σοκ στον Διαγόρα, καθώς αποχωρεί ο επί σειρά ετών βασικός χρηματοδότης της ομάδας Στάμος Καράβας μαζί με τον Χάραλντ Σέγκρεν!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Στάμου Καράβα:

“Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ενημερώσω ότι προσωπικοί λόγοι με υποχρεώνουν να αποχωρήσω από τη θέση που είχα στην λειτουργία του Τμήματος Μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας και να μην μπορώ να συμμετάσχω στο επόμενο διοικητικό σχήμα του Συλλόγου. Αποχωρώ μαζί με τον συνεργάτη και καλό φίλο Χάραλντ Σέγκρεν, αφήνοντας τις Ακαδημίες Μπάσκετ με πάνω από 150 παιδιά και την ανδρική ομάδα στην Γ΄Εθνική, με μηδενική οικονομική υποχρέωση και προπληρωμένα τα αεροπορικά εισιτήρια για πέντε μελλοντικές αποστολές, σαν αποτέλεσμα της διακοπής του περσινού πρωταθλήματος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, σε αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας στην περσινή μας προσπάθεια στην Γ΄Εθνική. Και συγκεκριμένα, στην Mitsis Hotels, που μέσω του κ. Κώστα Χρυσοχοϊδη μας εξασφάλισε τις διαμονές μας στην Αθήνα, καθώς και στην HELLENIC COACHES, που μέσω του κ. Χρήστου Παπαδημητρίου μας εξασφάλισε όλες τις οδικές μετακινήσεις από Αθήνα προς Πελοπόννησο.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχα όλα αυτά τα χρόνια, με την ψυχή στην λειτουργία των τμημάτων του Διαγόρα κ. Κωνσταντίνα Γεωργαλλή και το δημοσιογράφο κ. Γιώργο Αθανασίου. Καλή επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα αναλάβει σύντομα τις τύχες του ιστορικού Συλλόγου”.

Σχετικά άρθρα