Ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΒ Διμηνίου στον Βόλο, Άγης Τζούμας, σε ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο, τόνισε ότι ο αθλητισμός (στην προκειμένη περίπτωση το μπάσκετ) αποτελεί σίγουρα αγχολυτικό.

«Με τις νίκες, με τις ήττες, με τις προπονήσεις, ένα χαμόγελο το σκάγαμε. Και μετά λουκέτο. Για την υγεία είπα ρε γ@#$το. Οk. Απ;o την άλλη αναρωτήθηκα, άντε εγώ έχω το μαγαζί, αυτοί που ζούνε από τον χώρο πώς θα ζήσουν; Όμως βίωσα κάτι διαφορετικό. Χάνω το μυαλό μου. Το σώμα αλλάζει, το παραδέχομαι. Φωνάζω πιο εύκολα στον γιο μου να διαβάσει, και με ενοχλεί ακόμα πιο εύκολα η γκρίνια από το μωράκι που έχουμε.

Γιατί ρε λέω; «Αφού δεν υπάρχει το αγχολυτικό» απαντά ο προπονητής μέσα μου. Οκ για την σωματική υγεία ρε ειδικοί. Αλλά σε λίγο θα χάσουμε την ψυχική, αν δεν την έχουμε χάσει μερικοί» αναφέρει ο Άγης Τζούμας και στέλνει το εξής μήνυμα προς τους ειδικούς:

«Σώστε τον κόσμο του Αθλητισμού. Βρείτε έναν τρόπο, έστω να βρεθούμε λίγο στον χώρο μας. Δεν έχουμε όρεξη να δούμε μπάσκετ στην τηλεόραση, φαγητό και ποτό, έχει γίνει προτεραιότητα. Χανόμαστε» τονίζει ο τεχνικός της ΑΕΒΔ.

Και καταλήγει ως εξής: «Οι υποψήφιοι αρχίζουν να με απογοητεύουν, αφού το πρώτο που ακούω απο αυτούς είναι αν θα πρέπει να γίνει ηλεκτρονική ψηφοφορία. Για άνοιγμα οι γνωστές προτάσεις. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» σχολιάζει ενόψει εκλογών στην ΕΟΚ, ενώ στη συνέχεια αναφέρεται στις αντιδράσεις από την πλευρά των αθλητών: «Οι φωνές από πολλούς του χώρου είναι διάσπαρτες, εκεί που πονάει ο καθένας. Ας βρεθεί ένας να τις ενώσει και να διατυπωθούν όλες μαζί, για το κοινό συμφέρον. Σώστε το άθλημά μας».

Σχετικά άρθρα