Ο Σλόμποταν Σούμποτιτς είχε μιλήσει παλαιότερα σε κροατικό ΜΜΕ και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αντιπαλότητα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ας θυμηθούμε όσα είπε:

Για το αν υπάρχει αντιπαλότητα στα αποδυτήρια της Εθνικής ανάμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού: «Μπορεί να συμβαίνει αυτό, ειδικά όταν τα παιχνίδια της Εθνικής διεξάγονται αμέσως μετά από ένα ντέρμπι όπως αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όπου οι παίκτες όχι μόνο πρέπει να βρίσκονται στα ίδια αποδυτήρια, αλλά και στο ίδιο δωμάτιο. Το κοινό, οι δημοσιογράφοι και γενικότερα όλοι δυναμιτίζουν το κλίμα και όλα αυτά στην Ελλάδα είναι συνηθισμένα. Παρ’ όλα αυτά οι τόνοι πέφτουν μετά από τρεις μέρες.

Είναι άνθρωποι με έντονη ιδιοσυγκρασία και επιδειξιομανείς, όμως έχουν μία ακαταμάχητη γοητεία. Ένα παράδειγμα όλων αυτών είναι πως όταν ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, από τα πρώτα πράγματα που μου είπαν είναι πως δεν μπορώ να πάω για καφέ στον Πειραιά».

Για το αν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι μεγαλύτεροι σταρ από αυτούς τους μπάσκετ: «Όχι. Υπάρχει ο Σπανούλης, όπως κάποτε ήταν ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη και κερδίζουν».

Σχετικά άρθρα