Ο Λευτέρης Σούμποτιτς μίλησε για το τι λείπει από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια, επισημαίνοντας την κομβική απουσία του Μάνου Παπαδόπουλου.

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ:

«Αυτή την ερώτηση μου την έκαναν και πέρσι προς τα τέλη της χρονιάς. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηγέτη. Ο Ολυμπιακός έχει ηγέτη. Τον ηγέτη τον ψάχνεις και τον βρίσκεις στους ντόπιους παίκτες. Ο Μπέικον ήρθε πριν έναν μήνα. Ένας Έλληνας ξέρει τι να πει στα αποδυτήρια, ξέρει τα πράγματα.

Πέρσι δεν τον είχε, ούτε φέτος το έχει. Από την εποχή του Φράγκι, που είχε πολύ καλούς Έλληνους παίκτες, μετά ήταν ο Διαμαντίδης που ήταν σημαία και ηγέτης μέσα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Ο Παναθηναϊκός δεν το έχει αυτό αυτή την στιγμή. Έχει έναν πολύ καλό παίκτη, τον Παπαγιάννη, τον Λευτέρη (σ.σ. Μποχωρίδης), αλλά δεν έχουν αυτοί ηγετικές ικανότητες. Είναι πολύ καλά παιδιά, αυτό λείπει από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να βρει έναν τέτοιο παίκτη αν θέλει να κάνει κάτι παραπάνω!

Έχει πολύ καλές μονάδες ο Παναθηναϊκός αλλά δεν είναι ακόμα ομάδα. Πρέπει να φτιαχτεί, χρειάζεται πολλή δουλειά, ο προπονητής που σίγουρα δεν ξέρει από την ελληνική πραγματικότητα. Ο Παναθηναϊκός, καλώς ή κακώς, του λείπει πάρα πολύ ο Μάνος Παπαδόπουλος!

Ήταν χρόνια στον Παναθηναϊκό, μπορούσε να διευθύνει πολλά πράγματα μέσα και έξω από το γήπεδο. Ένας τέτοιος ηγέτης στα διοικητικά λείπει στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι ομάδα μόνο οι παίκτες και οι προπονητές. Για μένα ήταν ένας από τους καλύτερους παράγοντες! Και τα αδέρφια, να είναι καλά εκεί που βρίσκονται. Δεν είναι μια ομάδα μόνο αυτό που βλέπεις μέσα στο γήπεδο, είναι τα πάντα!

Πιστεύω θα το πάρει το ματς σήμερα στην έδρα του. Δεν είναι και ένας αντίπαλος που φοβίζει. Θέλει προσοχή όμως, γιατί έχουν καλές μονάδες και καλό προπονητή οι Ιταλοί. Θα δούμε ένα καλό ματς πιστεύω.

Ο Ράντονιτς ήταν πολύ καλός στην άμυνα. Τώρα ο Παναθηναϊκός πήρε παίκτες, εκτός από τον Παπαγιάννη δεν βλέπω άλλον αμυντικό στην ομάδα. Μπορεί να κάνω λάθος γιατί το βλέπω μέσα από την τηλεόραση. Έχω την εντύπωση πως ο καθένας θέλει να βάλει την μπάλα στο καλάθι. Δεν λεώ πως δεν έχουν συστήματα και δεν θέλουν να παίξουν άμυνα, αλλά δεν έχουν δέσει ακόμα σαν ομάδα. Και δυστυχώς δεν υπάρχει αρκετός χρόνος. Ο προπονητής είναι καινούριος, δεν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, ήρθε πρόσφατα ο Μπέικον. Όλα αυτά παίζουν μεγάλο ρόλο».

Σχετικά άρθρα