Μεγάλη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στο «ΦΩΣ» στις 3 Δεκεμβρίου 2024 και αναδημοσιεύτηκε στο fosonline.gr. την Τρίτη (13/5) παραχώρησε ο Λευτέρης Σούμποτιτς.
Ένα μικρό απόσπασμα απ’ όσα είπε στον Θέμη Σινάνογλου η παλιά δόξα του Άρη και άλλοτε προπονητής, μεταξύ άλλων, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού:
Πες μου τι έγινε με τον Ράτζα και τον Γιαννακόπουλο.
Ήταν ένα ματς που κατέβηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάτω και έβριζε τους πάντες, και τον Ντίνο Ράτζα και εμένα!
Για κόσμο που δεν ξέρει, να πω ότι ήσασταν στον Παναθηναϊκό, δεν ήσασταν σε αντίπαλη ομάδα.
Βεβαίως. Ο Ντίνο έμπαινε τελευταίος στα αποδυτήρια, δεν ήξερε ποιος είναι αυτός που βρίζει, τον κυνήγησε, έτρεξε ο Γιαννακόπουλος να φύγει, τον έπιασε όμως και του έριξε μια μπουνιά. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερε ποιος είναι. Έπειτα του είπε ο Παταβούκας στα αποδυτήρια ποιος ήταν. Έμαθα χρόνια αργότερα ότι ο Ντίνο του ζήτησε συγνώμη.
Εσύ τον είχες φέρει αυτόν τον παικταρά;
Όταν έφερα τον Ράτζα, μού έλεγαν ότι έφερα κουτσό άλογο! Ότι τον έδιωξαν από την Βοστόνη και ότι δεν μπορεί να περπατήσει. Και για τον Μπάιρον Σκοτ μού έλεγαν ότι έφερα παίκτη που δεν παίζει ποτέ εκτός έδρας και ότι είναι τελειωμένος. Και κάποιοι συνάδελφοί σου έβαζαν στοίχημα πόσο γρήγορα θα φύγω από τον Παναθηναϊκό.



