Σπουδαία κίνηση-εκπληξη έκανε ο ΑΠΟΠ, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Χάντι Ελ Χατζ. Ο εκ των κορυφαίων προπονητών της νέας γενιάς εντυπωσίασε πέρυσι σαν head coach στην ΕΘΑ και θα βρεθεί στο πλευρό των Μάρκου Ασωνίτη-Πανου Πολεμίτη, αναλαμβάνοντας παράλληλα και τα ηνία του εφηβικού τμήματος.

Η ανακοίνωση:

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Προπονητή Hadi Elhajj, που έρχεται στην Πάφο για να ενταχθεί στο Team της Ανδρικής μας ομάδας μαζί με Ασωνίτη και Πολεμίτη όπου θα αναλάβει Προπονητής και της Εφηβικής ομάδας του Α.Π.Ο.Π!!

Ο Coach Hadi διετέλεσε τα τελευταία χρόνια πρώτος Προπονητής στην ομάδα της ΈΘΑ Έγκωμης καθώς και βοηθός Προπονητής σε ΑΠΟΕΛ και ΕΘΑ, όντας και Προπονητής παλαιότερα στα αναπτυξιακά Τμήματα της ομάδας της Έγκωμης.

Αμέσως μετά την πρόσληψη του μας είπε τα εξής.“Με μεγάλη μου χαρά αναλαμβάνω αυτή τηv τεράστια πρόκληση και ευθύνη με στόχο να βοηθήσω κι εγώ απο την πλευρά μου τον Α.Π.Ο.Π να πετύχει τους στόχους που έχει αναθέσει αυτή την χρονιά.
Η προσέγγιση του Α.Π.Ο.Π στο πρόσωπο μου ήταν τελείως επαγγελματική και υπόσχομαι μια τεράστια προσπαθεία απο πλευράς μου να αποδίδω καθημερινώς στο μάξιμουμ (100%) μεταφέροντας τις γνώσεις και εμπειρίες που έχω μέχρι στιγμής στην ομάδα του Α.Π.Ο.Π