Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε παλαιότερα στο podcast «Pick n Pod» του pod.gr για την εμπειρία του στο ΝΒΑ, τονίζοντας πως όλα πήγαν λάθος στους Ρόκετς και παραδέχθηκε ότι είχε απογοητευτεί πάρα πολύ στο Χιούστον.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμπειρία του ΝΒΑ: «Σίγουρα υπάρχει ένας μεγαλύτερος σεβασμός, όλοι σε βλέπουν διαφορετικά, αλλά πας εκεί και ξεκινάς από το μηδέν. Πρέπει να αποδείξεις από την αρχή ποιος είσαι. Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα, είδα κάποια πράγματα. Αυτό που δεν θα ξανάκανα είναι να πάω κάπου με τυφλά μάτια χωρίς να ξέρω πού πάω και με ποιους θα παίξω».

Για όσα είπε ο Βαν Γκάντι για εκείνον: «Όταν είχα πάει εκεί ήμουν 24 χρονών, είχα παίξει ήδη ένα χρόνο Ευρωλίγκα και στην Εθνική ομάδα. Εκεί είχα πάει με σκοπό να παίξω. Αυτή ήταν η συμφωνία μας, όσο κι αν ήταν ένα παιδικό όνειρο. Δεν ήταν απωθημένο. Όταν πας με άλλη προοπτική και συναντάς άλλα πράγματα και πριν καν πατήσεις το πόδι σου λέει ο προπονητής ότι δεν θα παίξεις χωρίς καν να σε έχει δει αυτό το θεωρώ λίγο προκατειλημμένο και δεν είναι και τόσο δίκαιο όταν έχει προηγηθεί μια άλλη κουβέντα. Ήταν μια λάθος συμφωνία μεταξύ ανθρώπων. Ο προπονητής είχε χτίσει την ομάδα ήδη χωρίς εμένα, χωρίς εγώ να το ξέρω. Ήταν όλο λάθος».

Για το αν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα στους Σπερς: «Ίσως, ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά εγώ είχα χάσει το μυαλό μου, είχα απογοητευτεί τόσο πολύ. Το είχα δει σαν κοροϊδία. Προτιμούσα να μου πουν να έρθεις εδώ να παλέψεις. Άλλα μου είπαν και άλλα έγιναν και όλο αυτό με πείραξε. Ήμουν και σε μια ηλικία που ήθελα πολύ να παίζω. Αλλά δεν πειράζει».

Σχετικά άρθρα