Μια ενδιαφέρουσα ερώτηση έκανε ο Ντονάτας Ουρμπόνας στον Βασίλη Σπανούλη στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε ο προπονητής του Περιστερίου στην ιστοσελίδα «Basketnews.com».

«Είπες ότι πάντα σου άρεσε να παίζεις για τα αουτσάιντερ. Αυτός ήταν επίσης ένας σημαντικός παράγοντας της απόφασής σου να μεταπηδήσεις από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Ποια ήταν τα τρία βασικά στοιχεία που βοήθησαν τις ομάδες σου που ήταν αουτσάιντερ να πετύχουν απίστευτα αποτελέσματα;» ρώτησε ο Λιθουανός δημοσιογράφος.

«Πρώτον, το κίνητρο για να αποδείξεις σε όλους ότι μπορείς να βρεθείς σε άλλο επίπεδο. Δεύτερον, η βελτίωση και εργατικότητα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Οι ομάδες που βελτιώνονται περισσότερο κατά τη διάρκεια της σεζόν, εργάζονται σκληρά και ξέρουν πού και σε τι να δουλέψουν, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχουν. Όλοι δουλεύουν, αλλά είναι σημαντικό να εργάζεσαι σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και ακριβώς σε αυτό που θέλεις» τόνισε ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Τρίτον, κανείς δεν περιμένει από εσένα να πετύχεις. Αυτό είναι, λοιπόν, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα γι’ αυτές τις ομάδες» δήλωσε ο «Kill Bill», ο οποίος δεν αρνήθηκε πως πράγματι αυτός ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας για την απόφαση που πήρε το καλοκαίρι του 2010.

Πηγή: pickandroll.gr

Σχετικά άρθρα