Την ικανοποίησή του για την πρόκριση του Περιστερίου επί της Βόννης, με την οποία προκρίθηκε στο Final-4 του BCL στο Βελιγράδι, εξέφρασε ο Βασίλης Σπανούλης κάνοντας λόγο για μια «ιστορική χρονιά».

«Θέλω να δώσω αρχικά συγχαρητήρια στη Βόννη για την καλή της σεζόν. Έχτισαν την ομάδα από την αρχή μετά την περσινή κατάκτηση του τροπαίου κι έκαναν καλή δουλειά. Έχουν τον σεβασμό μας.

Θέλω να συγχαρώ την ομάδα και τους παίκτες μου για τον σπουδαίο χαρακτήρα, την καρδιά και το πάθος που έδειξαν. Όχι μόνο τώρα στα παιχνίδια με τη Βόννη αλλά σε όλη τη σεζόν. Ακόμα κι όταν βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο κι έπρεπε να κάνουμε μεγάλες εκτός έδρας νίκες, το κάναμε και μάλιστα παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ.

Ακόμα και στη σειρά των πλέι οφ βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-0 και τελικά νικήσαμε τη Βόννη με τα πλεονεκτήματά της. Παίξαμε πολύ επιθετικά, είπαμε ότι πρέπει να τους ματσάρουμε παίζοντας με περισσότερη ενέργεια και αγωνιστήκαμε σώμα με σώμα και στο ένας με έναν και το κάναμε εξαιρετικά.

Κάναμε φοβερή δουλειά και η χρονιά μας βρήκε με νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Είναι ιστορική χρονιά αυτή για την ομάδα. Ήταν πολύ σπουδαίο αυτό που κάναμε και τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο Final-4 του BCL και το πρωτάθλημα» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Σχετικά άρθρα