Ως ευκαιρία για να περάσει χρόνο με τη ν οικογένειά του βλέπει την καραντίνα λόγω του κορωνοϊού ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εξήγησε ότι ο ίδιος είναι σχεδόν δύο μήνες στο σπίτι του, αφού είναι και εγχειρισμένος και είπε πώς περνά τη μέρα του.

Όπως σημείωσε, αν και καταλαβαίνει την ανάγκη του κόσμου να βγει έξω, θα πρέπει όλοι να κάνουμε θυσίες ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Είμαι περίπου 2 μήνες μέσα, είναι όμορφο να έχουμε τα παιδιά μαζί μας σε αυτό. Περνάμε όμορφα τον χρόνο μας, παίζουμε, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες, περνάει η μέρα χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Έρχονται και οι στιγμές της έντασης, προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι. Προσπαθούμε να δώσουμε συμβουλές. Δεν έχω βγει καθόλου έξω, έχω και το εγχειρισμένο πόδι μου.

Ό,τι κάνω, το κάνω μέσα στο σπίτι. Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα μέσα. Ακολουθούμε οδηγίες και μέτρα της Κυβέρνησης. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, σίγουρα υπάρχει κόσμος που βιώνει πιο δύσκολες καταστάσεις, κόσμος που μένει σε πιο κλειστούς χώρους. Έχουμε μέρος που μπορούν τα παιδιά να τρέξουν και να παίξουν, καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου για τρέξιμο, περπάτημα και καθαρό αέρα, αλλά πρέπει όλοι να θυσιαστούμε για να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε» δήλωσε την Τετάρτη (1/4) στο Mega Channel ο «Kill Bill».

Σχετικά άρθρα