Παράπονα εξέφρασε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα (91-83) που γνώρισε το Περιστέρι τον Προμηθέα στην Πάτρα. Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν 24 και οι φιλοξενούμενοι οκτώ βολές, με τον προπονητή της ομάδας της ομάδας των δυτικών προαστίων να στέκεται σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπανούλης:

«Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που ήταν πάρα πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ειδικά επιθετικά, κάναμε εξαιρετική δουλειά. Μοιράσαμε σωστά την μπάλα και για παράδειγμα ο Φρανσίσκο σκόραρε 6 πόντους, αλλά είχε 11 ασίστ, αυτό είναι τρομερό νούμερο. Κάποια ελεύθερα σουτ ειδικά στην τρίτη περίοδο, δεν τα βάλαμε.

Εκεί, ο Προμηθέας έβαλε τα σουτ και ξέφυγε στο σκορ. Ήταν ένα παιχνίδι με πάρα πολλή επαφή, πάρα πολλή ένταση. Θέλω να ξαναδώ το παιχνίδι, γιατί είχαμε φτάσει στο 38’ και είχαμε εκτελέσει δύο βολές και είχε εκτελέσει περίπου 20 ο Προμηθέας. Θέλω να ξαναδώ το παιχνίδι για να έχω πιο καλή εικόνα. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα και πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που τα έδωσαν όλα».

Σχετικά άρθρα