Στην ιστοσελίδα “hedgeout.net” μίλησε ο 31χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού, Αϊζέια Κάνααν, όπου κλήθηκε να σχολιάσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο ξεκίνημα της σεζόν.

“Είμαι ενθουσιασμένος. Κερδίσαμε ένα μεγάλο ντέρμπι (σ.σ. εννοεί με τον Παναθηναϊκό), που σημαίνει πολλά γι’ αυτό το σύλλογο. Ήταν ένα καλό περιβάλλον, οι οπαδοί ήταν εξωστρεφείς, έδειξαν την υποστήριξή τους και το εκτιμήσαμε πραγματικά”, δήλωσε ο Αμερικανός με αφορμή το ματς της προηγούμενης Δευτέρας.

“Ποτέ δεν έχασα την αυτοπεποίθησή μου προσωπικά. Μπορώ να κάνω μόνο ό,τι μου δίνεται. Αν είμαι στο παρκέ έξι λεπτά, δεν είμαι ο Superman, δεν μπορώ να κάνω πολλά με έξι λεπτά. Όποτε με καλούν να παίξω, δίνω κάτι θετικό είτε αμυντικά, είτε επιθετικά. Απλά πρέπει να παίξω”, τόνισε με νόημα.

“Υπάρχει σίγουρα τεράστια διαφορά από το σύστημα που έχω συνηθίσει, απλά νιώθω ότι πρέπει να με εμπιστευτούν λίγο περισσότερο. Παίζω μπάσκετ πολύ καιρό σε υψηλό επίπεδο, απλά πρέπει να μπορώ να βρίσκομαι στο παρκέ και να αγωνίζομαι”, είπε ο άλλοτε παίκτης των Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Πηγή: pickandroll.gr

Σχετικά άρθρα