Κίνηση ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα από τον ΟΦΗ, η οποία συγκέντρωσε τρόφιμα για το «Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child» τα οποία προορίζονται για την κάλυψη αναγκών του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από παίκτες και μέλη της επιτροπής μπάσκετ, παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης το πρωί της Παρασκευής 04/12 στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, στην δράση αυτή της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, παραβρέθηκαν τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Συμεών Καμπάκας, Ηρακλής Σφακιανάκης, Σωτήρης Καρτατζόγλου, ενώ εκ μέρους των παικτών οι Νίκο Μποχωρίδης, Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου, Κώστας Αγαπιάδης, Φαίδων Καμπάκας.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της κοινωνικής τους δράσης και της συνεργασίας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα τοποθετήσουν ειδικά διαμορφωμένα καλάθια στο γήπεδο του ΒΑΚ ώστε να μαζεύονται τρόφιμα όλη την αγωνιστική σεζόν, για τα παιδιά και τις οικογένειες με προβλήματα διαβίωσης.

Σχετικά άρθρα