Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε η ομάδα της Χαλκίδας, καθώς την τεχνική της ηγεσία αναλαμβάνει πλέον ο Κώστας Μελέτης.

Ο καταξιωμένος τεχνικός με σπουδαίες διακρίσεις στις αναπτυξιακές ηλικίες και όχι μόνο θα οδηγήσει την ομάδα της Εύβοιας στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Μελέτης είναι τεχνικός διευθυντής του σπουδαίου Eurohoops Olympia Basketball Camp, ενώ αναμένεται να έχει σήμερα την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες και το ντεμπούτο του στον πάγκο την Κυριακή (13/1) στο Σχηματάρι κόντρα στον Ερμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

‘Η ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ ανακοινώνει την συμφωνία με τον προπονητή ΚΩΣΤΑ ΜΕΛΕΤΗ μέχρι τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Σε απάντηση ορισμένων που βιάστηκαν να καταδικάσουν την ομάδα μας σε πρόωρο υποβιβασμό, αλλά και σε όλους αυτούς που δημιούργησαν τις τελευταίες εβδομάδες διάφορα σενάρια άσχημων εξελίξεων με την απαραίτητη προπονητολογία, αυτό που έχουμε να απαντήσουμε είναι το εξής.

Για εμάς, τους παίκτες μας και το νέο μας προπονητή, το πρωτάθλημα ξεκινάει από την αρχή, αυτή την Κυριακή στις 13/01′.

Ο Κώστας Μελέτης

Ο νέος κόουτς της ΑΕΕΠ Χαλκίδας που είναι μέλος του ΣΕΠΚ, ασχολείται για περισσότερα από 10 χρόνια με τα τμήματα υποδομής διαφορών ομάδων, έχοντας τα περισσότερα έτη από αυτά δουλέψει στον Πανιώνιο, ενώ έχει διατελέσει πρώτος προπονητής ή βοηθός σε ανδρικά και γυναικεία τμήματα για 15 έτη (π.χ. Α.Ο. Δάφνης, Εστία Φιλίας –Θησέας, ΑΕΚΤ, Πρωτέας Βούλας, Ακαδημία Ηλιούπολης, Αιγέας, Φάρος Κερατσινίου, Πανιώνιος κ.α.)

Έχει διατελέσει τεχνικός υπεύθυνος τμημάτων υποδομής για 6 χρόνια (Πρωτέας Βούλας, Φάρος Κερατσινίου, Ακαδημία Ηλιούπολης, Φοίνικας Πειραιά) ενώ τη σεζόν 2015-2016 στον Πανιώνιο, στην ανδρική ομάδα-Β’ Εθνική ήταν βοηθός προπονητή.

Παράλληλα, ο Κώστας Μελέτης πραγματοποιεί στην Αττική ατομικά προγράμματα βελτίωσης αθλητών και ατομικές προπονήσεις.

Σχετικά άρθρα