Καθήκοντα προπονητής των ακαδημιών ανέλαβε ο Σπύρος Πολίτης στην ομάδα της Νικόπολης Πρέβεζας και η διοίκηση του συλλόγου τον ευχαρίστησε για την προσφορά του ως παίκτη.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής του καριέρας, θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον αθλητή Σπύρο Πολίτη για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα μας. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής, πλέον μόνο προπονητής των ακαδημιών και της ομάδας παίδων μας, ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ από τις υποδομές του Συλλόγου μας και τίμησε στο έπακρο την κιτρινόμαυρη φανέλα με το αγαπημένο του νούμερο 9 για παραπάνω από 20 χρόνια έχοντας στη συλλογή του αρκετές επιτυχίες όπως η 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και τίτλους πρωταθλήματος Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε με την ομάδα ανδρών της οποίας υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι για πολλές αγωνιστικές χρονιές.

Ευχαριστούμε τον Σπύρο Πολίτη γιατί όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε με τα κιτρινόμαυρα της Νικόπολης ήταν και είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους καλαθοσφαιριστές καθώς πέρα από το αδιαμφισβήτητο μπασκετικό του ταλέντο επέδειξε ήθος, αθλητικό πνεύμα απέναντι σε συμπαίκτες και αντιπάλους υιοθετώντας παράλληλα αθλητική ζωή και προετοιμασία επαγγελματικού επιπέδου.

Το Διοικητικό μας συμβούλιο εύχεται ολόψυχα στον Σπύρο πάντα υγεία για τον ίδιο και την οικογένεια του και η προπονητική του καριέρα να στεφθεί με πολλούς τίτλους και να συνδυαστεί με την ανάδειξη αθλητών που θα ακολουθούν το παράδειγμά του».

Σχετικά άρθρα