Ο νυν κόουτς των Πέλικανς, Σταν Βαν Γκάντι, είναι ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους τεχνικούς του ΝΒΑ, διχάζοντας κατά καιρούς την κοινή γνώμη αναφορικά με τις ικανότητές του.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο επόμενος στόχος που έχει θέσει για τη ζωή του μοιάζει να είναι και ο πιο ταιριαστός προς το γενικότερο κλίμα που τον περιβάλλει, καθώς έχει αποφασίσει πως θα ήθελε να γίνει πολιτικός.

«Θέλω να είμαι προπονητής για όσο περισσότερο καιρό γίνεται, όμως όταν αυτό τελειώσει -και αναλόγως φυσικά με τις ανάγκες της οικογένειάς μου- θα σκεφτόμουνα σοβαρά το σενάριο να ασχοληθώ με την πολιτική. Η αλήθεια είναι πως είμαι αγανακτισμένος με την κυβέρνησή μας, οπότε απ’ το να κάθομαι απλά και να γκρινιάζω προτιμώ να κάνω κάτι για να αλλάξω αυτήν την κατάσταση», ήταν η δήλωση του ίδιου γύρω από το θέμα.

Αν, πάντως, όντως αποφασίσει να κάνει πράξη τη σκέψη του, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο μυστακοφόρος και κοντόχοντρος προπονητής με την τσιριχτή φωνή θα χρειαστεί ν’ αλλάξει δραστικά την εμφάνισή του.

Σχετικά άρθρα