Την κατάσταση που επικρατεί με την έλλειψη καθαριότητας και την έλλειψη συντήρησης στα στεφάνια από τις μπασκέτες του Κλειστού «Βάκης Παρασκευόπουλος» στηλιτεύουν γονείς παιδιών που αθλούνται σε αυτό με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα, όπως αναφέρει το magnesianews.gr.

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες, διαιτητές αγώνα της Α1 ΕΣΚΑΘ, καθυστέρησαν να αρχίσουν το παιχνίδι για περισσότερο από μισή ώρα, λόγω της κατάστασης στα στεφάνια.

Όπως αναφέρουν, η κατάσταση στο Κλειστό είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτική, μιας και οι …υπεύθυνοι το αφήνουν να μαραζώνει μέσα στη βρωμιά, στο κρύο και στην ελλιπέστατη συντήρηση κρίσιμων υποδομών, όπως τα στεφάνια, τα οποία είναι άκρως επικίνδυνα να πέσουν και με κίνδυνο αυτό να συμβεί την ώρα διεξαγωγής κάποιου αγώνα.

Στο «Β. Παρασκευόπουλος» κάθε εβδομάδα γίνονται πολλοί αγώνες σε όλες τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, αλλά και ακαδημιών. Όπως τονίζουν γονείς αθλητών, το πρόβλημα είναι γνωστό στη δημοτική Αρχή, αλλά είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο δεν λαμβάνεται πρωτοβουλία, ώστε να δοθούν λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα του Κλειστού.

Σε πρόσφατο αγώνα μπάσκετ, οι προπονητές των ομάδων …επιχείρησαν να δώσουν προσωρινή λύση στα στεφάνια, με την τοποθέτηση χαρτοταινίας, ώστε να …κρατηθεί και να μην πέσει πάνω στους αθλητές και να ολοκληρωθεί το τελευταίο δεκάλεπτο. Δυστυχώς, το Κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος» μαραζώνει στην τύχη, αν και σε αυτό αγωνίζονται εκατοντάδες παιδιά, αλλά και ερασιτέχνες αθλητές.

Σχετικά άρθρα