Πώς θα σας φαινόταν αν ερχόταν ο Αμάρε Στούνταμαϊρ στο ελληνικό πρωτάθλημα; Πριν από μερικά χρόνια θα έμοιαζε με… όνειρο θερινής νυκτός, καθώς ήταν εκ των κορυφαίων ψηλών στο ΝΒΑ, όμως η κατακόρυφη πτώση του τα τελευταία χρόνια τον κάνει πολύ εφικτό στόχο και σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ, ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτησή του!

Όπως αναφέρει το website “sport5.co.il” από το Ισραήλ, οι “πράσινοι” έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον 37χρονο πάουερ φόργουορντ / σέντερ και θέλουν να τον φέρουν στο ΟΑΚΑ.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αποκαλύπτεται και η εκτίμηση του Ρικ Πιτίνο προς το πρόσωπό του, καθώς πριν από 18 χρόνια ήθελε να τον πάρει στο κολέγιο του Λούιβιλ, με τον ίδιο ωστόσο να προτιμάει κατευθείαν το ΝΒΑ μετα το high school. Ο Αμάρε αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενώ φέτος είχε κλείσει στην Κίνα και την Φουτζιάν από την οποία αποχώρησε πρόσφατα.

Εναλλακτική λύση σύμφωνα με τον Ισραηλινό ρεπόρτερ θεωρείται ο επίσης πρώην ΝΒΑer και μόνιμος κάτοικος του κινέζικου πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια, Αντρέι Μπλάτσε.

Σχετικά άρθρα