Την αποδοχή της πρόσκλησης για άνοδο στην Γ’ Εθνική από την ΕΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα η ΑΕΕΠ Χαλκίδα B.C.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C.

Η Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε και της Ε.Ο.Κ. για να συμμετέχει για μια ακόμη φορά στην ιστορία της στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ.

Άλλωστε είναι σημαντικό για την ΕΝΩΣΗ μας να αγωνιστεί ακόμη μία ομάδα από την ΕΥΒΟΙΑ σε εθνική κατηγορία, και εφόσον επιλεχθήκαμε θα τιμήσουμε την πόλη μας, τον νομό μας και την ΕΝΩΣΗ μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από την αρχή της φετινής χρονιάς οι διοικούντες της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. είχαν θέσει σαν στόχο τους τον πρωταθλητισμό στην Α’ EΣΚΑΣΕ και την άμεση επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες και φυσικά δεν θα μπορούσαν να πουν όχι σε μία τέτοια πρόσκληση-πρόκληση, αφού ο σκοπός τους είναι πάντοτε ο πρωταθλητισμός και η άνοδος της ομάδας όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Μπορεί η κατάσταση γενικότερα στην κοινωνία, στην οικονομία και κατ’ επέκταση στον αθλητισμό να μην είναι η καλύτερη δυνατή και να προβλέπεται ακόμη μία πολύ δύσκολη χρονιά, κυρίως λόγο των εξελίξεων του κορονοιού, όμως οι άνθρωποι της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πρέπει να κάνουν μια οικονομική τουλάχιστον υπέρβαση, ακόμη μία φορά, για να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες μιας εθνικής κατηγορίας. Όμως έχουμε την κατάλληλη αυτογνωσία, την θέληση, την πολυετή εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, και κυρίως της αγάπη μας για το ΜΠΑΣΚΕΤ .

Αγωνιστικά θα στηριχθούμε στο ήδη υπάρχον ΡΟΣΤΕΡ το οποίο αποτελείται από 100% Χαλκιδαίους αθλητές, κάνοντας ίσως ακόμη μία ή δύο μεταγραφές και θα δώσουμε την κατάλληλη ευκαιρία μέσα στην χρονιά και στους νεαρούς αθλητές μας.
Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, με τιμιότητα, υπομονή, σεβασμό και οικονομική συνέπεια, μαζί με τους προπονητές, τους αθλητές, τους ανθρώπους της ομάδας μας και τους χορηγούς μας, ολοκληρώνοντας φυσικά την αγωνιστική χρονιά στην κατηγορία και ελπίζουμε ότι στο τέλος θα βγει ένα σημαντικό όφελος και για την ομάδα μας αλλά και για το Μπάσκετ της πόλης μας.

Άλλωστε όλα τα χρόνια έχουμε μάθει και έχουμε δημιουργήσει το κατάλληλο DNA αυτής της ομάδας να προσπαθούμε να κοιτάμε «προς τα πάνω» και να προσπαθούμε μόνο για ανόδους.

Και εάν δεν καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία, πάλι για πρωταθλητισμό θα προσπαθήσουμε και την επόμενη χρονιά.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους με υγεία πρώτα από όλα.

Μετά Τιμής

Το Διοικητικό Συμβούλιο”

Σχετικά άρθρα