Μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης των μελών της ΚΑΕ Χολαργός αποφασίστηκε η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, μεταβιβάζοντας το ΑΦΜ της στον Κολοσσό.

Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του Χολαργού παρουσία του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Χολαργός, Γιώργου Δρόσου, του Θόδωρου Καρατζά, του Προέδρου του Ερασιτέχνη, Τάκη Λαουράκη, των αδελφών Τούτουζα και 20 περίπου μελών στο δημαρχείο της πόλης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του menoumeholargo.gr, αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση του ΑΦΜ της ΚΑΕ στον Κολοσσό και η προσπάθεια της ΑΕ Χολαργού να αγωνιστεί στην Β’ Εθνική ύστερα από την πρόσφατη απόφαση του Γιώργου Δρόσου να αποχωρήσει από τη μετοχική σύνθεση της ομάδας.

Όπως εξήγησε μάλιστα, πρόκειται ουσιαστικά για νομότυπη ανταλλαγή ΑΦΜ ανάμεσα στους δύο συλλόγους και κατ’ επέκταση μεταφορά της έδρας των δύο ανωνύμων εταιριών, από το Χολαργό στη Ρόδο και τούμπαλιν, με τους νησιώτες να αναλαμβάνουν και το σύνολο των τρεχόντων οικονομικών υποχρεώσεων του ΑΦΜ που παραλαμβάνουν.

Όπως τόνισε, το υψηλό μπάτζετ της ΚΑΕ και η απουσία συμπαικτών ήταν οι βασικοί λόγοι της απόφασής του για αποχώρηση από τα ηνία του συλλόγου, ζητώντας παράλληλα επιμόνως από τα μέλη να του υποδείξουν σε ποια κατηγορία επιθυμούν εκείνα να αγωνίζεται από τη νέα περίοδο ο Χολαργός.

Οι προτάσεις που τέθηκαν πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο σώμα προς ψήφιση ήταν τρεις: Η συμμετοχή ως ΑΕΧ στην Α2 με τα δελτία του Κολοσσού Ρόδου και έδρα το Χολαργό, η συμμετοχή στη Β’ Εθνική με τα δελτία συγκεκριμένου αθηναϊκού συλλόγου ο οποίος πρόκειται να αποχωρήσει από την κατηγορία ή η απουσία από τα εθνικά και τα τοπικά πρωταθλήματα για μία αγωνιστική περίοδο και η επαναφορά του ΚΟΧ στη Δ’ ΕΣΚΑ από τη σεζόν 2020-2021.

Σχετικά άρθρα