Οι παράγοντες του Ολυμπιακού είχαν ενημερώσει από το πρωί της Δευτέρας (20/5) τους αρμόδιους φορείς πως η ομάδα δεν πρόκειται να κατέβει και όντως δεν πήγε ποτέ στο ΟΑΚΑ.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έκανε ζέσταμα και συνέχισε με προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο μπροστά σε 600 περίπου οπαδούς του που είχαν μαζί τους καπνογόνα και πανό.

Το τζάμπολ δεν έγινε ποτέ στις 19:00, οι Πειραιώτες δεν εμφανίστηκαν όπως αναμενόταν και στις 19:15 ολοκληρώθηκε η διορία τους. Στη συνέχεια οι διαιτητές Αναστόπουλος, Μάνος, Διαμαντής έκλεισαν το φύλλο αγώνα και ο Παναθηναϊκός παίρνει τη νίκη με 20-0 άνευ αγώνα, ενώ ο Ολυμπιακός υποβιβάζεται βάσει κανονισμών στην Α2.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακό είχε βγάλει στη… φόρα τα πρακτικά της κλήρωσης των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Α1. Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από τα έγγραφα απουσιάζει η υπογραφή του Στέλιου Συμεωνίδη, με αποτέλεσμα να υποστηρίζεται έτσι η θέση των «ερυθρόλευκων» για παράτυπη διαδικασία και γι’ αυτό έχουν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

«Επειδή μεγάλη συζήτηση γίνεται σχετικά με το πρακτικό της πενταμελούς ΚΕΔ, που αρχικά έγινε τετραμελής και μεσούσης της σεζόν – όπως ισχυρίζονται – τριμελής, αλλά συνεδριάζει ως διμελής, σας παρουσιάζουμε το επίσημο έγγραφο που προσκομίστηκε από την ΕΟΚ στο ΑΣΕΑΔ, λίγες ώρες πριν από τη δικάσιμο της 16.05.2019 και από το οποίο απουσιάζει η υπογραφή του Προέδρου, Στυλιανού Συμεωνίδη. Τα σχόλια δικά σας…» αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σχετικά άρθρα