Μεταγραφή για διοικητική θέση έκανε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, που είχε διατελέσει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στον Παναθηναϊκό, ανέλαβε το πόστο του managing director.

H ανακοίνωση: «Οι δομικές αλλαγές στον Οργανισμό, που βρίσκεται σε διαρκή κινητικότητα σε όλους τους τομείς, συνεχίζονται. H ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος αναλαμβάνει Μanaging Director της ΑΕK ΒC. To Δ.Σ. της ΑΕΚ ΒC τού εύχεται κάθε επιτυχία στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος του Γεωργίου, έχει γεννηθεί στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, στις 05/05/1969, είναι νυμφευμένος και έχει ένα παιδί. Έχει σπουδάσει Oικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Συμμετέχει σε εταιρεία παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών από το 1989, καθώς και σε συμβουλευτική εταιρεία management από το 2018. Είναι Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής.

Αποτέλεσε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη, και έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής, Επιχειρησιακός Διευθυντής, Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ομίλου D.P.G., που δραστηριοποιείται στους τομείς των εκδόσεων, ηλεκτρονικών εκδόσεων, Digital Marketing, WebDevelopment κλπ, ενώ επί σειρά ετών διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Την τελευταία διετία συμμετείχε στα διοικητικά συμβούλια της Euroleague, της Ε.Ο.Κ και του Ε.Σ.Α.Κ.Ε».

Στο μεταξύ, με μια πρωτότυπη -είναι η αλήθεια- ανακοίνωση οι «κιτρινόμαυροι» γνωστοποίησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 37χρονο, πλέον, Δημήτρη Μαυροειδή.

Ο πολύπειρος σέντερ θα παίξει για έβδομη σεζόν στον «Δικέφαλο» και αναφέρονται τα εξής: «Η σχέση της οικογένειας της Α.Ε.Κ. με τον Δημήτρη Μαυροειδή παραμένει εξαιρετικά ζωτική και καρμική. Ο φιλίστωρ και μύστης των ιδεών μας, δεν μπορούσε να μην υπογράψει (σήμερα, 16/08) συμβόλαιο για 7η αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα, που μαζί της διέρχεται τα υπερανθρώπινα σπουδαία.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC συνεκτιμώντας την υψηλοφροσύνη, την ψυχοσύσταση και την υπεραξία του Αρχηγού συνήψε μαζί του συμφωνία ανανέωσης “κιτρινόμαυρης” καρδιάς αενάου διαρκείας, ήτοι “μέχρι να σβήσει ο ήλιος”, όπως ο ίδιος αρέσκεται να δηλώνει.

Με εκφρασμένη την επιστημονική άποψη, ότι αυτός ο γίγαντας του σύμπαντος (ο ήλιος) “θα χάνει σταθερά όγκο και μάζα μετά από εκατομμύρια χρόνια”, τότε η συμπόρευση ΑΕΚ και Μαυροειδή προμηνύεται μακρά και φωτοβόλος “εις τους αιώνας των αιώνων”».

Σχετικά άρθρα