Έναν παίκτη με έντονο το στοιχείο της μαχητικότητας, σε συνδυασμό με οργανωτικές και εκτελεστικές αρετές απέκτησε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο λόγος για τον Σταμάτη Κρεμμύδα.

Ο άλλοτε γκαρντ των αναπτυξιακών προγραμμάτων του Δούκα και του Παναθηναϊκού, συνέλεξε σημαντικές εμπειρίες την τελευταία διετία σε Ικάρους Τρικάλων και Μανδραϊκό, όντας πλέον έτοιμος να πάει στο επόμενο επίπεδο με τους Θεσσαλούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμη μία προσθήκη στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας που θα αγωνιστεί στην Β’ Εθνική.

Ο Σταμάτης Κρεμμύδας (Stam Kremm) ήρθε για να δώσει βάθος στην περιφέρεια της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 B.C. καθώς αγωνίζεται στη θέση του άσσου!

Ο Σταμάτης γεννήθηκε για να παίζει Basket και αυτό το δείχνει η μέχρι σήμερα πορεία του αν και γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου του 1997.

Ξεκίνησε από πολύ μικρός και ως Παμπαίδας έπαιξε στον #Δούκα. Μετακόμισε στο Παιδικό του #Παναθηναϊκού και ως έφηβος στην #Άμιλλα #Περιστερίου.
Με μεγάλη εμπειρία στο αγωνιστικό κομμάτι πήρε νωρίς το βάπτισμα του πυρός στις ομάδες: #Πλατύκαμπος, #Δίλοφος, #Αστέρας Λάρισας, #Ίκαροι Τρικάλων (Γ Εθνική) και #Μανδραϊκος (Β’ Εθνική).

Είναι μια προσωπική επιλογή του κόουτς μας #Βασίλη_Κρομμύδα ο οποίος εκτός από τα προσόντα του (Άμυνα, καθαρό μυαλό, πασέρ, σουτ) κάνοντας την ερεύνα του, έμαθε για τον καταπληκτικό του χαρακτήρα ως άνθρωπος.

Σταμάτη, Υγεία και ευχή να εκπληρώσουμε αυτή τη χρονιά τους στόχους της ομάδας.

Σχετικά άρθρα