Ο Φώτης Κατσικάρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «ΠΑΡΕ-ΒΑΛΕ» και μίλησε για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και τα όσα λένε για εκείνον στην Ισπανία.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Χιρόνα σχετικά με τον Ισπανό φόργουορντ, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το basketworld.net το περασμένο καλοκαίρι:

«Εγώ ξέρω τον Χουάντσο χρόνια. Παίξαμε μαζί όταν άρχιζε το μπάσκετ. Πολύ καλός αθλητής. Έπαιζε στο τρία και μόνο στο τρία έχοντας πολύ καλό σουτ αλλά ήθελε πολύ δουλειά τότε. Του έκανε κακό που πήγε τόσο νωρίς στο NBA. Είναι η πρώτη φορά που παίζει στην Ευρώπη και χωρίς να έχει σημαντικό ρόλο στο NBA. Συνεπώς θα έπρεπε να προσαρμοστεί σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση στον Παναθηναϊκό απ’ ότι στο NBA.

Εδώ στην Ισπανία, καθαρά μπασκετικά, λένε ότι ο Χουάντσο θα ταίριαζε περισσότερο στον τρόπο που παίζει ο Ολυμπιακός και όχι σ’ αυτόν που παίζει ο Παναθηναϊκός. Στους πράσινους οι απαιτήσεις ήταν τεράστιες και δεν ξέρω αν ο ίδιος ήταν έτοιμος να σηκώσει το βάρος.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: ο διάδοχος του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό

Δεν το συζητάμε είναι τεράστιος παίκτης, απλά πρέπει κι ο ίδιος να δείξει στον Αταμάν να τον εμπιστευτεί με όλους τους τρόπους. Πρέπει να του δείξει ότι θα έρθει η μέρα που θα κάνει το βήμα παραπάνω.

Παίζει ρόλο ότι είναι εκτός Ισπανίας για πρώτη φορά, σε έναν σημαντικό ρόλο με το πρέπει να είναι μεγάλο. Δεν έχει σταθερότητα αλλά από σήμερα έως το τέλος της σεζόν αν εμφανιστεί ο Χουάντσο, τότε μόνο κέρδος θα δώσει στον Παναθηναϊκό».

Σχετικά άρθρα