Ένα από τα παιχνίδια που εκκρεμεί για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague είναι αυτό με αντίπαλο τη Ζενίτ, με τους «πράσινους» να μαθαίνουν τη Δευτέρα (16/11) ότι το ματς της 6ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο.

Η διοργανώτρια, λοιπόν, ενημέρωσε ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στην Αγία Πετρούπολη, για να κλείσει έτσι αυτή η εκκρεμότητα.

Για την ώρα, βέβαια, προέχουν οι αγώνες επί ισπανικού εδάφους ενάντια σε Βαλένθια και Μπασκόνια, με τον Γιώργο Βόβορα να δηλώνει για το ματς της Τρίτης (17/11):

«Μας έχουν πληγώσει οι τελευταίες ήττες απέναντι σε καλές ομάδες όπου πολεμήσαμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για το χθες, έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια εκτός έδρας, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να αφοσιωθούμε σε αυτά.

Η Βαλένθια είναι μια ομάδα που έχει εξαιρετική δημιουργία. Είναι πολύ καλή τόσο στο πικ εν ρολ όσο και στο χαμηλό ποστ.

Πασάρει και προσπαθεί να εκτελέσει μέσα από το ζωγραφιστό, κυρίως με τους Κάλινιτς και Ντούμπλιεβιτς, άρα έχουμε μια σύνθετη δουλειά στο αμυντικό μας κομμάτι, καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε παίκτες με μεγάλο ταλέντο στο σκοράρισμα αλλά και την δημιουργία».

Σχετικά άρθρα