Το τμήμα μίνι (2007 γεννηθέντες) της Άμιλλας Περιστερίου, αποδέχτηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά την πρόσκληση το Jr. NBA Greece Basketball League 2020 παρουσία του Υπεύθυνου Ακαδημίας και Ανάπτυξης Θοδωρή Κοτσιαρίδα, ώστε να βρίσκεται στις 30 καλύτερες ακαδημίες της Αττικής συμμετέχοντας στο εν λόγω τουρνουά!

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του συλλόγου των δυτικών προαστίων: “Το Jr. NBA Draft πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4/12 σε μια εκδήλωση με το καλοσώρισμα του Ambassador Europe NBA Εύθυμη Ρεντζιάα, αλλά και φωτογράφιση με τις νέες φανέλες του Υπεύθυνου Ακαδημίας και Ανάπτυξης Κοτσιαρίδα Θοδωρή και του άμεσου συνεργάτη του Αλεξανδρίδη Αλέξανδρο.

Η ομάδα μας πλέον παίρνει την αίγλη του NBA ως Orlando Magic με προπονητή τον κόουτς Ηλία Κοντό και συμμετέχει στην περιφέρεια Southeast με αντίπαλες ομάδες Washington Wizards (Ολυμπιάδα Πετρούπολης), Miami Heat (Άρης Πετρούπολης), Charlotte Hornets (Γ. Σ. Περιστερίου) και Atlanta Hawks (Δάφνη Δαφνίου).

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει στα τέλη Φεβρουαρίου και σε αυτή θα λάβουν μέρος 30 ομάδες (ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ). Οι ομάδες θα είναι χωρισμένες σε δύο περιφέρειες με τρεις υποκατηγορίες ανά περιφέρεια!

Καλή αρχή και τα καλύτερα έρχονται μετά την περσινή επιτυχία του τμήματος 2006 του κόουτς Κοτσιαριδα περνώντας στα play offs του Jr NBA Greece Basketball League 2019″.

Σχετικά άρθρα