Χαμός στη Λάρισα καθώς ο Νέστορας Κόμματος αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή στο παιχνίδι του Ερμή Αγιάς με την Καστοριά, με τη συνέχεια να είναι… επεισοδιακή αφού ο πολύπειρος φόργουορντ προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα.

Ο διαιτητής Μπίτης υπέβαλλε μήνυση για εξύβριση στη διάρκεια του αγώνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η μεταφορά έγινε πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, που βρήκε νικητές τους «Γουναράδες» με ήρωα τον Σάββα Χρυσόπουλο, που σκόραρε τρίποντο από τα 9 μέτρα.

Ο Κόμματος υπέβαλε επίσης μήνυση, κάνοντας λόγο για εξύβριση με ρατσιστικό περιεχόμενο, ενώ οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, με το περιστατικό να μην έχει ολοκληρωθεί.

Η ανακοίνωση του Ερμή αναφέρει τα εξής:

«Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας «συνεχίζεται» η αναμέτρηση του Ερμή με την Καστοριά!!!

Ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μπίτης κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ζήτησε την προσαγωγή (!!!) του Νέστωρα Κόμματου στο αστυνομικό τμήμα για να του υποβάλλει μήνυση για εξύβριση και μάλιστα ο καλαθοσφαιριστής μεταφέρθηκε με περιπολικό στην Αστυνομική Διεύθυνση, πριν τελειώσει το παιχνίδι.

Εκεί όμως ο Κόμματος υπέβαλε κι αυτός με τη σειρά του μήνυση στον κ. Μπίτη για εξύβριση και μάλιστα με ρατσιστικό περιεχόμενο.

Αυτή τη στιγμή άπαντες βρίσκονται στην ΑΔ Λάρισας…».

Σχετικά άρθρα