Μπλεξίματα με το νόμο για τον Κέντρικ Ναν λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του του πρωταθλήματος. Ο σταρ του Παναθηναϊκύ είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του και κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα των Βριλησσίων.

Παρότι η γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να υποβάλλει μήνυση, εντούτοις σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία διαδικασία που ακολουθείται αυεπαγγέλτως.

Ο Ναν αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα και πλέον η υπόθεση θα ακολουθήσει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης. Σημειώνεται ότι αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο Ναν επρόκειτο να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο Ναν μετά την περιπέτεια στο αστυνομικό τμήμα των Βριλησσίων, έχει πάει ήδη στον… οδοντίατρο, αφού στη διάρκεια του τελικού χθες το βράδυ, έσπασε τρία δόντια. Ανέβασε μάλιστα από την αίθουσα του οδοντιατρείου και ένα πανηγυρικό story στο Instagram, αναφερόμενος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο», έγραψε ο Αμερικανός ανεβάζοντας φωτογραφία με τα σπασμένα του δόντια, μαζί με τους Χουάντσο, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις και Μπαλτσερόφσκι.

Σημειώνεται ότι τα αδικήματα που εμπίπτουν στις διατάξεις της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία τιμωρούνται αυτεπαγγέλτως και όχι κατ’ έγκληση του θύματος.

Την καταγγελία, μάλιστα, μπορεί να κάνει ακόμη και τρίτο πρόσωπο (π.χ. γείτονας που άκουσε επεισόδιο) και η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να παρέμβει και να σχηματίσει δικογραφία βάσει της μαρτυρίας.

Σχετικά άρθρα