Ο Μάης Κωνσταντινίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αμύντα, όπως σας είχαμε ενημερώσει από την 1η Ιουνίου, με την ομάδα να ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Αμύντα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Μάη Κωνσταντινίδη, ο οποίος θα ηγηθεί του προπονητικού επιτελείου της ομάδας Ανδρών για τις επόμενες σεζόν ταυτιζόμενοι πλήρως στους στόχους του Συλλόγου. Στο πλευρό του καινούριου προπονητή θα βρίσκεται ο προπονητής του Συλλόγου μας, Σάντρο Μουμούρης.

Ο Μάης Κωνσταντινίδης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Φάρο Κερατσινίου τη σεζόν 2009-2010. Στη συνέχεια ακολούθησε ο Ιωνικός Νίκαιας, ο Έσπερος Καλλιθέας για δύο σεζόν, όπου κατέκτησε μία άνοδο, η Ηλιούπολη, με μια ακόμη άνοδο, ο Άρης Νίκαιας, η Χαλκίδα, ενώ τις δύο προηγούμενες σεζόν ήταν στο τιμόνι της Δάφνης Δαφνίου, η οποία τη σεζόν 2018-19 την ανέβασε στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η οικογένεια του Αμύντα θέλει να καλωσορίσει το Μάη στην αγκαλιά της και να του ευχηθεί ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του!».

Σχετικά άρθρα