Στην επίσημη σελίδα του Αμύντα μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Μάης Κωνσταντινίδης, ενόψει της επανέναρξης της Α2.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σε συνέχεια της περσινής προβληματικής σεζόν, όλες οι ομάδες κλήθηκαν να διαχειριστούν μία ακόμη μεγαλύτερη διακοπή σχεδόν τεσσάρων μηνών. Στο διάστημα αυτό και με δεδομένους τους περιορισμούς, το ζητούμενο ήταν η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διατήρηση της φυσικής κατάστασης των παικτών.

Ο Αμύντας, κινούμενος εντός των νόμιμων πλαισίων, βοήθησε τους αθλητές του να διατηρηθούν σε ικανοποιητικό επίπεδο. Η διοίκηση του Συλλόγου βρέθηκε στο πλευρό αθλητών και προπονητών από την πρώτη στιγμή του lockdown και προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε άπαντες να αισθάνονται συνδεδεμένοι με την ομάδα».

Στη συνέχεια ο κόουτς αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση, αλλά και στους στόχους της ομάδας ολοκληρώνοντας τις απόψεις του στον επίσημο ιστότοπο του Συλλόγου: «Με την έναρξη των προπονήσεων εντός γηπέδου, τα παιδιά βρίσκονταν σε ένα σημείο, που έκανε την μετάβασή τους πιο ομαλή. Βασικός στόχος της ομάδας είναι η ήπια προσαρμογή των αθλητών στον αγωνιστικό ρυθμό, ώστε να αποφευχθούν οι περιπτώσεις ανεπιθύμητων τραυματισμών, καθώς η πιθανότητά τους είναι υψηλή μετά από τόσο μεγάλη αποχή και τόσο μικρή προαγωνιστική περίοδο.

Σε δεύτερο επίπεδο, στόχος είναι η συνέχιση του καλοκαιρινού πλάνου της ενσωμάτωσης στον βασικό κορμό νέων σε ηλικία παικτών, που θα αποτελέσουν την βάση για τα επόμενα χρόνια. Με δεδομένα τα παραπάνω και προσπαθώντας να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα, θα επιδιωχθεί το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία».

Σχετικά άρθρα