Την αναστολή όλων των πτήσεων από και προς τη Βόρεια Ιταλία ανακοίνωσε τη Δευτέρα (9/3) η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ως μέτρο προφύλαξης των πολιτών από τον κορωνοϊό.

«Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των επιβατών και των πτήσεων και εναρμονισμένη με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, ανακοινώνει ως μέτρο πρόληψης κατά του COVID19 την προσωρινή αναστολή όλων των πτήσεων από και προς την Βόρεια Ιταλία.

Η σχετική NOTAM ισχύει από σήμερα 9 Μαρτίου 2020 έως τις 23 Μαρτίου 2020 και αφορά όλα τα αεροδρόμια της Βόρειας Ιταλίας και συγκεκριμένα τις περιοχές (Emilia Romagna, Piedmont, Lombardy και Veneto). Σημειώνεται ότι η αναστολή πτήσεων ισχύει για όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας και όλες τις αεροπορικές εταιρίες» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αυτή η αναστολή, βέβαια, επηρεάζει και τον Ολυμπιακό, καθώς την προσεχή Πέμπτη (12/3) είναι προγραμματισμένο να παίξει εκτός έδρας με την Αρμάνι Μιλάνο για την Euroelague και μένει να φανεί αν θα αναβληθεί ο αγώνας ή διεξαχθεί σε άλλη πόλη.

Σχετικά άρθρα