Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός περνάει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπως δήλωσαν στη φιέστα του Σαββάτου (17/6) ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Την ώρα που ο κόσμος του Ολυμπιακού φώναζε «για πάντα στο λιμάνι Αγγελόπουλοι» οι διοικητικοί ηγέτες των «ερυθρολεύκων» έκαναν τη μεγάλη αποκάλυψη!

«Ήρθε η ώρα ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο» ήταν η ατάκα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, που σήκωσε τους πάντες όρθιους για ένα απίθανο standing ovation.

«Θέλουμε το γεμάτο γήπεδο και του χρόνου, να σπάσουμε το ρεκόρ sold out και του χρόνου. Γράφουμε ιστορία όλοι μαζί, μοναδικές οι στιγμές που ζούμε, αυτή την στιγμή έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, το ΣΕΦ» δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

«Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μας να φύγουμε από το ΟΑΚΑ για το μέχρι τέλους. Αν δεν είχαμε τη δική μας υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Ευχαριστούμε για όλα. Το μέχρι τέλους συνεχίζεται» είπε από την πλευρά του του Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σχετικά άρθρα