Στην καλύτερη χρονιά της καριέρας του με τους Σέλτικς, το 2017, ο Αζάια Τόμας ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο της 23χρονης αδερφής του, Τσίνα, και λίγο αργότερα με έναν τραυματισμό που δεν του έχει επιτρέψει ακόμα να γυρίσει στα παρκέ.

Ο άσος των Καβαλίερς μίλησε στο πρώτο κεφάλαιο του «Book of Isaiah» με τίτλο «Hindsight» (σ.σ. ντοκιμαντέρ που προβάλλεται από το «The Payer’s Tribune») για την μεγάλη απώλεια στη ζωή του και με δυσκολία συγκρατεί τα δάκρυά του.

«Τα πράγματα που μπορεί να έχετε διαβάσει για εμένα, δεν με καθορίζουν. Δεν ξέρετε πραγματικά ποιος είμαι. Την καλύτερη χρονιά της καριέρας μου και την χειρότερη της ζωής μου, αν το δείτε κατά κάποιο τρόπο όλο αυτό βαθύτερα, τότε θα καταλάβετε ποιος πραγματικά είμαι», αναφέρει με συγκίνηση.

Επίσης, αποκαλύπτει τη συμβουλή που του έδωσε ο Κόμπε Μπράιαντ: «Ο Κόμπε μου έστελνε μηνύματα και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Κανείς δεν μπορεί να σου πει τι να κάνεις, αλλά αν όντως παίξεις, παίξε για να είσαι ο killer που είσαι. Άσ’τα όλα στο παρκέ”».

Σχετικά άρθρα