Ο Σωτήρης Βετάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Strong Side» στο κανάλι Scorakias στο YouTube, έριξε φως στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον Βασίλιε Μίτσιτς.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος, ο Ερυθρός Αστέρας έχει ήδη έτοιμο συμβόλαιο για τον Σέρβο γκαρντ, προσφέροντάς του 4,5 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρουν πηγές από τη Σερβία.

Ωστόσο, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από την αγορά των μάνατζερ είναι το γεγονός ότι ο Μίτσιτς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν η Wasserman θα τον εκπροσωπεί και στην Ευρώπη. Μάλιστα, φαίνεται πως επιδιώκει να εμπλέξει τη αδελφή του στη διαχείριση των συμφωνιών του, ώστε να λάβει και εκείνη ποσοστό της προμήθειας—μια τακτική που εφαρμόζουν πολλοί κορυφαίοι αθλητές.

Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι η προσέγγιση του Μίτσιτς προς τους ατζέντηδες: «Τα 4-4,5 εκατ. μπορώ να τα βρω μόνος μου. Όποιος μου εξασφαλίσει 6-7 εκατ., αυτός θα με εκπροσωπήσει». Μια κίνηση που δείχνει τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση του Σέρβου σταρ στη διαπραγμάτευση του επόμενου μεγάλου συμβολαίου του.

Σχετικά άρθρα