Θορυβήθηκε ο ΕΣΑΚΕ, όπως φαίνεται, από τα πρόσφατα πυρά της ΕΟΚ και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης (28/6) αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μπάσκετ Βαγγέλη Λιόλιο.

Γίνεται λόγος στη σχετική ανακοίνωση για παρεξηγήσεις που πρέπει να αρθούν και πως είναι απαραίτητη η ενότητα για το καλό του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (28/6) έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ευάγγελο Λιόλιο προκειμένου να αποσαφηνιστούν ζητήματα που προκύπτουν από την ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΕΟΚ του περασμένου Σαββάτου (25/6), να αρθούν οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις των τελευταίων ημερών και σε κλίμα ενότητας να πορευτούμε στην συνέχεια για το καλό του ελληνικού μπάσκετ».

Σχετικά άρθρα