Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, είχε ο πρόεδρος του Γ.Σ Ηρακλής, Φώτης Θέος, συζητώντας για την ομάδα του Γηραιού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Γ.Σ Ηρακλής:

“Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο πρόεδρος του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Φώτης Θέος, θέλοντας να ευχαριστήσει προσωπικά το δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, για την καθοριστικής σημασίας συμβολή του στην πρόσφατη επίλυση του σημαντικού προβλήματος του ιστορικού Συλλόγου.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος προχώρησε σε μια συμβολική πράξη, ενισχύοντας οικονομικά τον ερασιτέχνη και στην συνέχεια παρουσία της αντιδημάρχου Παιδείας Ιωάννας Κοσμοπούλου, του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Μάκη Κυριζίδη και του αντιδημάρχου Οικονομικών Μιχάλη Κούπκα, συζήτησαν θέματα που αφορούν το μέλλον του Συλλόγου, καθώς και διαφάνηκε μια κοινή γραμμή για ζητήματα που θα αντιμετωπίσουν στο επόμενο διάστημα.

Οι τρεις αντιδήμαρχοι που παρεβρέθηκαν, γνωστοί και για τα κυανόλευκα αισθήματα τους, εξέφρασαν την δική τους επιθυμία να στηρίξουν τον ΗΡΑΚΛΗ καθώς και της δέσμευση τους να σταθούν αρωγοί στο Γηραιό, όπως άλλωστε έκανε και ο Δήμος στο πρόσφατο παρελθόν”.

Σχετικά άρθρα