Μια απρόσμενη συνάντηση έλαβε χώρα σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη να δειπνεί με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά.

Το μεταξύ τους κλίμα ήταν αρκετά φιλικό, ενώ από το σημείο πέρασε τυχαία και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος κάθισε για λίγη ώρα μαζί τους, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τα σχέδιά του για την Αθήνα, το ενεργειακό αλλά και τα ζητήματα που έχουν προκύψει στη Μέση Ανατολή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόσφατα ο Νίκος Παππάς υποστήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη για το κυνηγητό που δέχεται από τα ΜΜΕ. «Αυτό είναι επιλογή σας και θεωρώ ότι κινείται κυρίως από τα συστημικά Μέσα για να απομυθοποιήσετε έναν άνθρωπο φρέσκο. Δεν ξέρω τι κάνει ο ίδιος, εγώ που είχα μια συνομιλία μαζί του μου φάνηκε ένας άνθρωπος ιδιαίτερα προοδευτικός, ευαίσθητος, με μεγάλη διάθεση να προσφέρει. Τώρα, αν τον κυνηγάει ο Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ ή οτιδήποτε γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο με την Μαρέβα για να δούμε αν πίνει τον καφέ της σκέτο;» είχε πει ο γνωστός αθλητής.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα